fredag 28 oktober 2011

Leaving LAS vegas!!

Sista natten på örnvägen. vi har längtat, trånat och pratat om denna dagen sen april 2010 då vi hittade vårt framtida boende. Hata är ett stark ord, men som jag hatat denna lägenhet, vi blev aldrig ett. Men nu när vi ligger och pratar om tiden här så är det ju främst Harry som kommer på tal, hans första hem. Här har han haft sina första skratt och leende. Hans första hem. Så det e med värme i hjärtat jag lämnar Örnvägen, MEN jag kommer INTE sakna dig!

Hur??

Det e kanske lätt att säga nu när han inte e i någon trotsålder eller pubertet, men HUR ska jag någonsin kunna bli arg på denna lilla kille i grodpyjamas som sover med rumpan i vädret?

tisdag 25 oktober 2011

Packar med bebis!!

Lagom till vi ska flytta och packa ner hela lägenheten så ska Harry få sin första huggtand .. Vi tyckte han tog det bra fram tills idag. Att sitta på golvet eller i gåstolen accepteras inte, vi ska sitta på mammas arm annars faller krokodiltårarna som floder! Så vi packar tillsammans idag ;)

söndag 23 oktober 2011

Tobias L

Vi har Nyhetsmorgon på varje morgon, Harry brukar aldrig bry sig om tv:n men var han än är så skiner han upp när han hör inledningen till vädret, och helst ska det va Tobias Lilja som e metrolog, han har varit borta ett tag, men nu va han tillbaka, och vi observerade nya glasögon!!

lördag 22 oktober 2011

Ett år!

Sista söndagen på örnvägen!! Jag och Harry har börjar packa, och Harry hittade sina ultraljudsbilder. Kommer ihåg hur vi för bara ett år sen satt och stirrade oss blinda på bilderna, på den lilla näsan i profilen och undrade hur han kommer se ut. Och nu sitter han här och tuggar på bilderna, livs levande.

Mina graviditetskilon ..

En av dom underbara nackdelarna med att bo i hyreslägenhet är att man måste tvätta i gemensam tvättstuga, och tvätthögen växer med mr kladd i familjen .. Och igår va det tid. Jag laddar med en nybränd arg 10 kg bebis på armen, en proppfull ikeakasse med tvätt och balanserar ner dom 16 trapporna, UT till nästa byggnad och ner i deras källare där äntligen tvättstugan ligger. Och då kommer jag på att jag glömt tvättmedlet. Bara att gå upp igen. Det e ungefär såhär jag gått ner mina graviditetskilon!

fredag 21 oktober 2011

Olycka ..

Alla som inte lever med Harry vet inte att han ofta har uselt kvällshumör, fr.o.m. det han vaknar efter sin tupplur på eftermiddagen så e han grinig, och lite mer grinig .. Och idag råkade han få sina små fingrar på spisplattan. Katastrofen va faktum. Men alla mår bra, vi plåstrade om med sång och hallon!!

Smilla.

Enligt Harry e det inte morgon förrän man läst dinosaurien Smilla eller flodhästen Buller.

onsdag 19 oktober 2011

Flytta?

Harry e trött på detta nu .. Han lägenhetsstrejkar i flyttkartongen.

Din far.

Harry, din pappa har ett alterego. Piotr från Vitryssland som säljer kritikerrosad squasch!! Det du!

tisdag 18 oktober 2011

When in europe ..

Men vem kan missa skurup?? Med Så mycket intriger som där händer? Men det va inte där för skvallret utan för min Milis har köpt hus med sin underbara Peter, fint som snus va det där, dom kommer få det fantastiskt!!! Och Emma va där med Kramglada Neo och direktör Milo, dom söta gossarna, vilket dreamteam dom komme bli, men Harry i släptåg såklart! Har dock haft en väldigt gnällig Harry på halsen idag, om han bara kunde prata lite och säga vad som tynger honom. Tänder. Magont. Kliar det? Men söt e han!

måndag 17 oktober 2011

+??

Fest i dagar tre, farmor hade någon slags 90-talsfest fredags. crêpes, kassler, ananassallad och prinsesstårta! Och i lördags firade vi Jakob hos hans mor och far och åt pizza, vitchokladmousse. OCH för att runda av ätandet så hade vi brunch för min familj igår. Amerikanska pannkakor, bacon och Scones ... Herregud!! Aldrig varit så mätt och rund om magen sen jag va gravid i tionde månaden. Och allt detta hade vi ju såklart för att mannen i mitt liv fyllde år, mitt allt. Jakob ;) Så när vi kom hem Igår så ställde vi oss på vågen. Skulle vi aldrig gjort, den ända som stod stabilt va Harry! Diet diet, here we go again.

torsdag 13 oktober 2011

Torsdag ..

Vi brukar ha babyrytmik varje torsdag, men den va inställd. Vi skulle till skurup, men även Det blev inställt. Så vi gjorde det vi e bäst på, en lång promenad till vi va rosiga om kinderna och händerna va isbitar! Även idag påpeka en dam hur söt hon va!! Va händer?? Har lilla Harriet börjat kika fram??

When I grow up.

När jag blir stor ska jag bli fotbollsspelare .. och cool .. Yeah!!

onsdag 12 oktober 2011

Måla hela världen ..

Såg ut som Harry trillat och landat mitt i regnbågen idag när hans far klädde honom innan vi skulle ut och leta gunga. Han va klädd i blå strumpor, röd/beige onepiece, blå flecce med rosa band och en limegrön mössa .. Pappa färgblind??

tisdag 11 oktober 2011

Far far away ..

I Kalmar bor Harrys kusin Ivar, han anlände perfekt i somras, samma dag som i kom upp till Öland, så kan ju stolt säga att man va först ut att träffa lilla prinsen. Och nu har han växt upp och blivit bonde ;) Synd bara att han bor så långt bort, men blir desto mer spännande att träffa honom nästa gång, kommer ha växt massor !!! Vilka somrar dom kommer få på Öland. Harry och Ivar, hand i hand!

måndag 10 oktober 2011

söndag 9 oktober 2011

Kusin vitamin

När man kommer hem till mormor och morfar och en kusin e i närheten så kan man nästan alltid räkna med lite bus, lite mycket bus ibland enligt Harry. Idag va det Alva som stod för underhållningen, Harry hann inte ens vakna innan han blev pruttad på magen, kittlad under fötterna och hade en docka i huvudet ... Lilla försvarslösa Harry smider nog redan planer på allt bus han kan hitta på sen när han e lite större!!

fredag 7 oktober 2011

Lockelse

Jag sitter och lockar Harry med rån så han ska kanske ska ta sig fram, för han gjorde det nästan igår .. Men Harry låter sig inte luras, han sätter benen i kors och tittar på TV4vädret.

torsdag 6 oktober 2011

Harrys husdjur!

Vi behöver inget husdjur, vi har Jakob! Luden som en björn, och finns inget bättre än att gräva ner sina fingrar i burret ..

onsdag 5 oktober 2011

Laxrosa!

Va hemma hos Lina idag och träffade Alma. Även Emma va där med sina två prinsar .. Gjorde ett lampfynd än en gång. Trodde den va orange, men visade sig vara laxrosa till Jakobs glädje (??) han kliade sig mest på huvudet. Harry däremot kunde inte slita ögonen från den när vi satt och åt! Tummen upp.

Alice.

Alice e tjejen som ger förvånad ett ansikte, så söt. Dom får hänga mycket Harry och Alice, men det tror jag dom tycker om ;) Alva påstår att dom e kära, vilket jag och Camilla INTE håller med om ..

måndag 3 oktober 2011

Sista?

Harrys första höst får klart godkänt av honom!! Han har bara sett den goda sidan, sägs att detta e sista varma dagen. Vi ska ta in allt vi kan!! Nu Stadsparken, lite stros i stan och shoppa grönsaker, alla nöjda!

Lampa 610:-

Nej, ingen high fashion lampa, ett vanligt loppisfynd och kärlek vid första ögonkastet, för endast 10 kr .. Resten 600 satt fint på fönsterrutan på bilen när jag kom ut i form av parkeringsböter!! Karma!!!!

söndag 2 oktober 2011

Tror bestämt ..

Att jag köpt en tjejtröja till Harry, va på loppis och 4 st påpekade hur söt hon e! Det har aldrig hänt innan, jaja, vi behåller den så bidrar vi till mer unisex i världen ;)